UPF POBLENOU, 10 ANYS TRANSFORMANT-SE AL 22@

UPF - Campus Poblenou

This event has expired

Aquest mes de gener s'han complert 10 anys de l'inici de l'activitat acadèmica del Campus del Poblenou de la UPF. Aquesta efemèride és, doncs, una bona excusa per a parlar del passat, present i futur de la UPF en el districte del 22@. La història del campus del Poblenou s'escriu conjuntament amb la del districte d'innovació 22@.

A l'Update, l'exgerent de la Universitat Pompeu Fabra i exgerent del 22@Barcelona, Pere Fons, ens explicarà com va arribar la UPF al 22@, en aquells moments, un districte en expansió que promovia un conjunt d'iniciatives basades en el model d'innovació de la "triple hèlix", que consistia a fomentar la confluència de Ciència i Tecnologia, Administració Pública i Empresa.

Jordi Balló, coordinador del "Projecte pel foment de la innovació en nous formats audiovisuals a les indústries creatives i culturals" i degà de la Facultat de Comunicació de la UPF, ens presentarà el projecte de transformació de l'àrea Tallers del campus del Poblenou, un espai educatiu i de generació de coneixement, que ha d'esdevenir reflex d'objectius estratègics de la Universitat en termes de docència, recerca, nova creació, emprenedoria, compromís social amb el barri i de transferència de coneixement.

A més, al final de l'acte tindrà lloc un agraïment a totes les empreses participants de la campanya solidària El Districte de les Joguines. 

Vine al 22@Breakfast del proper 31 de gener per saber-ho tot sobre aquests 10 anys de canvis al districte!PROGRAMA

8.30h     Networking Breakfast

8.55h      Benvinguda a la UPF - Campus del Poblenou, Anna Belchi, directora del campus 

9.00h     Presentació del 22@Breakfast núm.136 per Xavier  Monzó, president de 22@Network bcn

9.05h       Update - Pere Fons, exgerent de la Universitat Pompeu Fabra i exgerent del 22@Barcelona

10 anys del Campus Poblenou al 22@

9.25h       Innovador del mes - Jordi Balló, coordinador del "Projecte pel foment de la innovació en nous formats audiovisuals a les indústries creatives i culturals" i degà de la Facultat de Comunicació de la UPF

El Projecte Tallers

9.45h     Novetats del districte i l'associació: Agraïment campanya solidària El Districte de les Joguines

10.00h   Clausura i Networking Cafè


Amb la col·laboració de:
     


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-01-3108:30 2019-01-3110:00 Europe/Madrid UPF POBLENOU, 10 ANYS TRANSFORMANT-SE AL 22@ Barcelona

Lloc

UPF - Campus Poblenou , Carrer de Roc Boronat, 138

Assistents

126 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte