BAU col·labora amb la Filmoteca de Catalunya

Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1 – 9, Barcelona Sala Laya

Aquest esdeveniment ha vençut

la Filmoteca de Catalunya per a realitzar les capçaleres del cicle de cinema d’animació Il·lusions immortals: Animació per a adults.

Magí del Campo i Humbert Plantada, coordinadors del Màster, van seleccionar un parell dels exercicis per a presentar-los a la Filmoteca, que satisfeta amb el resultat, els està utilitzant per a la difusió del cicle en els seus canals online i també per a obrir la projecció de cadascuna de les pel·lícules del cicle.

El cicle s’iniciarà el 3 de desembre amb una presentació a càrrec de Octavi Martí, director adjunt de la Filmoteca. Seguidament, es presentaran les capçaleres promocionals per part dels seus autors, Joana Lopes i Juan Pablo Salines&Rogelio Magañá, i a continuació, es projectarà la primera pel·lícula del cicle, Le tableau (El llenç) de Jean-François Laguione. En finalitzar la projecció, s’oferirà una conferència impartida per l’estudi Device Creative Studio, del qual dos dels integrants són alumni del Màster en motion graphics design (curs 2007/08), i en la qual es parlarà del procés de creació i producció de peces d’animació.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats del 15è aniversari del Màster en Motion Graphics de BAU, estudis superiors de gràfica en moviment que van ser pioners a Espanya, i que durant aquest curs organitzarà diferents actes.


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-12-0318:30 2019-12-0321:00 Europe/Madrid BAU col·labora amb la Filmoteca de Catalunya Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1 – 9, Barcelona Sala Laya

Lloc

Filmoteca de Catalunya Plaça Salvador Seguí, 1 – 9, Barcelona Sala Laya

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes

BAU

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte