20 ANYS DE 22@ | CREATIVITAT: DIÀLEGS D’ECONOMIA CREATIVA

Zoom

Aquest esdeveniment ha vençut

LINK AL WEBINAR

En el marc de l'aniversari dels 20 anys del districte 22@ i del mes de la creativitat a l'associació 22@NETWORK BCN, estem preparant un acte que tindrà lloc el pròxim 10 de juny a les 9:30h. L'acte, 20 ANYS DE 22@: Creativitat, tractarà sobre economia creativa, se celebrarà dins del marc de la Barcelona Design Week, i es realitzarà de manera híbrida a l'Auditori del Disseny Hub Barcelona. En cas de voler assistir virtualment només us heu de registrar a través d'aquesta pàgina web, i en cas de voler assistir presencialment a l'esdeveniment s'ha d'omplir aquest formulari.

Aquest esdeveniment, que constarà de tres parts, començarà amb una ponència de Bernd Fesel, European Creativity Business Network, que tractarà sobre Cross innovation strategies en creativitat. Seguidament, Juan Pastor Bustamante, Director Adjunt d'Innova&acción i Professor de Creativitat a l'Escola d'Organizació Industrial EOIens parlarà sobre l'economia creativa als territoris.

Seguidament hi haurà una taula rodona, on es debatrà sobre estratègies per a l'impuls d'una economia de base creativa, que estarà formada per Adriana Moscoso del Prado, Directora General d’Indústries Culturals, Propietat Intel·lectual i Cooperació (Ministerio de Cultura y Deporte), Jordi Garcia Brustenga, Director d'Operacions i Estratègia a ENISA (Ministerio de Industria, Comercio y Turismo), Enric Bayó, Líder d'equip en gestió de la innovació a ACCIÓ (Generalitat de Catalunya) i Xavier Marcé, Regidor d'Indústries Creatives i Turisme (Ajuntament de Barcelona), i estarà moderada per Mónica Bonafonte, Directora General del FAD.

L'esdeveniment acabarà amb una visita guiada de l'exposició "El millor del Disseny" que podran veure-les persones que assisteixin presencialment a l'acte. En cas de voler assistir presencialment a l'esdeveniment és important enviar un mail a mpuigbert@22network.net.

No et perdis l'esdeveniment de l'any sobre creativitat!


OMPLE AQUEST FORMULARI SI VOLS ASSISTIR PRESENCIALMENTAquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2021-06-1009:30 2021-06-1012:00 Europe/Madrid 20 ANYS DE 22@ | CREATIVITAT: DIÀLEGS D’ECONOMIA CREATIVA Zoom

Lloc

Zoom

Assistents

89 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies