CURS DE SOCIAL ADS: INVERTEIX EN PUBLICITAT DIRECTA AL TEU CLIENT I MONETITZA LES TEVES ACCIONS

A CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C / Llull, 321

 el 24 octubre 2017

¿Publicitat en Xarxes Socials?, però com puc monetitzar les meves accions?

Invertir en Social Ads: Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads o Linkedin Ads pot ser una manera molt senzilla de trobar públic per al teu negoci o empresa, capturar la seva atenció i tenir resultats.

Arriba la tercera edició del Big Data Congress

A Auditori AXA Barcelona

 el 25 octubre 2017

Els dies 25 i 26 d’octubre de 2017, se celebrarà a Barcelona la 3a edició del Big Data Congress, el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i organitzat pel Big DataCoE Barcelona.

COM FER I COM NO FER BIG DATA

A Auditori MediaTIC, Roc Boronat 117

 el 26 octubre 2017

Els dies 25 i 26 d'octubre se celebra a Barcelona el Big Data Congress 2017, per això el dijous 26 en el 22@Update Breakfast us presentem dues ponències, una sobre els riscos de no fer servir correctament aquesta tecnologia, i una segona sobre mobilitat i big data, a partir de l'enquesta  que està efectuant al districte la UPF amb la col·laboració de 22@Network.

No hi falteu!

CONFERÈNCIA: "COM CONNECTAR AMB EL NOSTRE CLIENT I VENDRE"

A CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C / Llull, 321

 el 30 octubre 2017

Conferència CINC Barcelona: "Com connectar amb el nostre client i vendre" Els nostres productes/serveis poden tenir múltiples i sòlides raons per les que els nostres clients suposadament haurien comprar-los: que siguin necessaris, que recorrin a solucions intel·ligents, que tinguin un bon preu, etc... però a menys que els nostres clients estiguin motivats amb nosaltres, no els vendrem.