La Mesa Naranja, en Spaces 22@

A Spaces 22@

 el 20 febrer 2018

Roger Blanch, delegado de Bstartup en Catalunya, y Anna Sebastian Rodriguez, Directora de BStartup 22@ Office, hablarán sobre la iniciativa BStartup de Banc Sabadell y lo que hacen para apoyar a las empresas jóvenes en el desarrollo de sus proyectos con la máxima garantía de éxito.

Sessió informativa sobre la nova llei d'autònoms

A Edifici CINC

 el 20 febrer 2018

CINC Assessoria ha organitzat aquesta sessió informativa per presentar-vos la nova Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom, que va entrar en vigor el passat 26 d’octubre. La nova normativa contempla una sèrie de mesures que tenen com a finalitat clarificar la fiscalitat i promocionar el treball dels autònoms.

CIBERSEGURETAT: IMPACTE I CERTIFICACIÓ

A SPACES 22@

 el 22 febrer 2018

En un món hiperconnectat les vies d'entrada de les amenaces es multipliquen. La xarxa multiplica la vulnerabilitat de les organitzacions. Hem organitzat el 22@Update Breakfast de febrer amb un enfocament pràctic, per prendre consciència dels riscs associats a la xarxa i la manera d'evitar-los.

Et convidem el proper dijous 22 de febrer que coneguis SPACES 22@ i aprenguis amb dues aproximacions a la ciberseguretat per part de dos especialistes en impacte i en certificació.