ECONOMIA CIRCULAR. PER QUÈ LI INTERESSA A LA MEVA EMPRESA?

El dimarts 2 de juny a les 18h tornem amb un nou 22@WEBINAR de la mà de Inèdit, estudi d'ecoinnovació estratègica, sobre l'economia circular i com podem aplicar-ho a les empreses. 

El model lineal de producció i consum —conegut popularment com d’usar i llençar— està basat en l’extracció de matèries primeres i el seu processat en béns de consum que, tard o d’hora, acaben esdevenint residus. En contraposició amb el model lineal, l’economia circular té com a objectiu principal preservar durant el major temps possible el valor dels productes, components i materials dins de l’economia i representa una nova manera de concebre les relacions entre els mercats, els clients i els recursos naturals.

Per finalitzar, Adriana Sanz, de Símbiosy, ens parlarà del projecte d'economia circular de l'associació: SCRAP STORE 22@, espai que neix amb l'objectiu de ser un punt de trobada per la mostra i intercanvi dels recursos sobrants de les empreses i entitats del territori. 


No t'ho perdis el dimarts 2 de juny a les 18h!


Plataforma a confirmar (rebreu un mail amb el link d'accés al webinar) 

Idioma: Català


Data i hora


Afegir al calendari 2020-06-0218:00 2020-06-0219:00 Europe/Madrid ECONOMIA CIRCULAR. PER QUÈ LI INTERESSA A LA MEVA EMPRESA? Espanya

Assistents

42 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte