AJORNADA - COMISSIÓ MIXTA: RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA I INNOVACIÓ. XII SEEK&SOLVE MEETING

Per confirmar

Aquest esdeveniment ha vençut

Per motius de salut pública, ens hem vist obligats a ajornar la reunió de la comissió MIXTA: Innovació i Responsabilitat Social Corporativa prevista pel proper dimecres 25 de març. 

En breus us informarem de la nova data!

Sentim molt les molèsties que us haguem pogut ocasionar.


La propera Comissió MIXTA (Responsabilitat Social Corporativa i Innovació) tindrà lloc el dimecres 25 de Març a les 8.45h. 

Quin impacte tenen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el teixit empresarial del districte 22 @ i de Barcelona? Per què la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i la Innovació són essencials per impulsar la inclusió dels ODS a la estratègia empresarial?

Les comissions de RSC i Innovació del 22@Network s'uneixen en el XII Seek and Solve Meeting per conèixer què interès estratègic existeix i quines mesures i accions, relacionades amb els ODS, s'estan incorporant al teixit empresarial i la xarxa acadèmica de districte.

Durant la trobada, on s'utilitzarà una eina digital d'aprenentatge basada en la gamificació, es realitzarà una dinàmica entre les persones assistents per resoldre els reptes que plantegen els ODS en el món empresarial i concretament a l’entorn 22@.

Descobrir com afrontar una gestió equilibrada dels reptes econòmics, socials i ambientals que suposen els ODS, actuant de manera responsable amb l'entorn, a nivell local i global.

AGENDA

8.45h. BENVINGUDA A LA 2na COMISSIÓ RSC I INNOVACIÓ

Natàlia Valenzuela (Presidenta Comissió de RSC | Directora Fundació IRES)  i Antoni Paz (President de la Comissió Innovació | Director Executiu a KIM)

8.50h. PER QUÈ LA RSC I LA INNOVACIÓ SÓN ESSENCIALS PER IMPULSAR LA INCLUSIÓ DELS ODS A LA ESTRATÈGIA EMPRESARIAL?     

9.15h. XII SEEK AND SOLVE MEETING: ODS, EINES ESTRATÈGIQUES PER CONTRIBUIR ALS REPTES DE L’AGENDA 2030 DES DEL MÓN EMPRESARIAL I CONCRETAMENT A L’ENTORN 22@ | DISTRICTE DE LA INNOVACIÓ

Participació d’empreses de diferents sectors: tecnològic, acadèmic, social entre d’altres amb conclusions i debat. S'utilitzarà una eina digital d'aprenentatge basada en la gamificació, es realitzarà una dinàmica per resoldre els reptes de com afrontar una gestió equilibrada , econòmica, social i ambiental, que suposa la integració dels ODS.

10:10h. CONCLUSIONS I DEBAT: QUIN IMPACTE TENEN ELS ODS EN EL TEIXIT EMPRESARIAL DEL DISTRICTE 22@ I DE BARCELONA?

10:30h. ESMORZAR | NETWORKING


ACTE NOMÉS DISPONIBLE PER A SOCIS. 


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2020-03-2508:45 2020-03-2510:30 Europe/Madrid AJORNADA - COMISSIÓ MIXTA: RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA I INNOVACIÓ. XII SEEK&SOLVE MEETING Per confirmar

Lloc

Per confirmar

Assistents

13 persones assistiran a l’esdeveniment

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte