22@WEBINARS: L'OFICINA QUE VE by Well Your Ways

Online

Aquest esdeveniment ha vençut

El proper dimarts 26 de gener a les 12h, arrenquem amb la temporada de 22@Webinars de 2021 amb una nova sessió a càrrec de Well Your Ways, empresa que crea espais de treball d'alt acompliment sobre criteris de benestar i sostenibilitat que milloren la productivitat i reflecteixen l'èxit empresarial. Durant el webinar, Cristina Portillo, arquitecta i fundadora de Well Your Ways, explicarà com l'oficina tornarà de nou, per què seguirà existint i com l'interiorisme d'oficines revolucionarà la forma en què treballem.

I si poguéssim tenir el millor de treballar a l'oficina combinat amb el millor de treballar des de casa?

Descobreix com podem tornar als nostres espais de treball per recuperar la sensació de tornar a la normalitat. Cristina ens exposarà com un bon disseny d'interiorisme d'oficines pot ajudar-nos a sentir-nos bé i generar l'efecte networking, i com recuperar el lloc en el qual es forgen els valors d'empresa, es discuteixen i solucionen problemes, ens visiten els clients, es prenen decisions... Activitats que de vegades resulten difícils de realitzar quan treballem en remot.

No t'ho perdis i aprèn com pots adaptar el teu espai de treball a la nova normalitat!


Enllaç de transmissió


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2021-01-2612:00 2021-01-2613:00 Europe/Madrid 22@WEBINARS: L'OFICINA QUE VE by Well Your Ways Online

Lloc

Online

Assistents

95 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies