22@WEBINAR: MÀRQUETING EMOCIONAL, SEDUIR ELS NOSTRES CLIENTS A TRAVÉS DE LES EMOCIONS

Webex

En l’actualitat, més del 70% dels clients es guien per les emocions a l’hora de consumir un producte o servei. Per tant, és important doncs que les empreses presentin els seus productes activant les emocions dels seus potencials clients, i generar vincles amb ells. Aquesta és l’essència del màrqueting emocional.

El proper dimarts 7 de juliol a les 12h, 22@NETWORK BCN torna amb l'últim 22@WEBINAR formatiu de la temporada. Aquesta vegada protagonitzat per INNIO, parlarem doncs del màrqueting emocional, és a dir, aprendrem com seduir  els nostres clients a través de les emocions. 

La ponència serà realitzada per Marc Fernàndez, director d’Innio, assessor, empresari i expert en consolidació i creixement d’empreses.

Aprèn a emocionar els teus clients amb nosaltres!


* Rebreu el link d'accés al webinar en el vostre mail el dia anterior a l'event. El link també es trobarà penjat aquí a partir de llavors. 


Data i hora


Afegir al calendari 2020-07-0712:00 2020-07-0713:00 Europe/Madrid 22@WEBINAR: MÀRQUETING EMOCIONAL, SEDUIR ELS NOSTRES CLIENTS A TRAVÉS DE LES EMOCIONS Webex

Lloc

Webex

Assistents

78 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?