22@WEBINAR | COM FER UN DIAGNÒSTIC DE LA PRESÈNCIA ONLINE D'UNA MARCA

Zoom

Aquest esdeveniment ha vençut

LINK AL WEBINAR

El proper dimarts 16 de març a les 12h, tindrà lloc un nou 22@WEBINAR organitzat per 22@NETWORK BCN, de la mà de Zinkdo Digital, agència de comunicació i màrqueting digital. Durant aquest webinar, Víctor Puig Director de l’agència Zinkdo Digital i consultor especialitzat en Comunicació a Internet i Reputació Online, ens explicarà les claus per realitzar un diagnòstic de la presència online d'una marca.

Saps identificar què funciona i que és millorable en la presència digital de la teva marca a Internet? Un diagnòstic digital de marca és una mirada crítica i detallada a la teva web, les teves xarxes socials, els teus continguts i les opinions que hom pot trobar a Google sobre el teu projecte. En aquesta sessió revisarem els punts més importants a valorar, tant qualitativament com quantitativa, i veurem exemples de les empreses que vulguin ser analitzades. Obtindràs una metodologia clara per a fer el teu diagnòstic. 

No t'ho perdis i aprèn a realitzar un diagnòstic de la presència online de la teva marca!


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2021-03-1612:00 2021-03-1613:00 Europe/Madrid 22@WEBINAR | COM FER UN DIAGNÒSTIC DE LA PRESÈNCIA ONLINE D'UNA MARCA Zoom

Lloc

Zoom

Assistents

80 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies