22@REUNIÓ DE COMISSIÓ DE TALENT

Valkiria Hub Space (Carrer Pujades, 126)

Aquest esdeveniment ha vençut

El pròxim 31 de gener a les 12h la Comissió de Talent del 22@Network BCN ha organitzat la seva primera reunió oberta de planificació a Valkiria Hub Space (C/Pujades, 126). Les comissions de treball estan creades i gestionades pels socis per proposar, engegar i fer el seguiment de projectes i esdeveniments.

Des de la Comissió de Talent volem oferir als socis del 22@Network una trobada bimensual per compartir, enfocar i fer créixer iniciatives del Talent al Districte que siguin d'interès empresarial associat a atracció de talent i professionals que vulguin formar part d'aquest Hub de Talent.

Aquestes sessions de treball i estratègia estaran complementades per workhops i sessions interactives amb experts en temàtiques com el Talent I Futur del treball, Lideratge, Valors, habilitats transversals, inclusivitat I diversitat de gènere, multiculturalitat etc..

Ens trobem a la primera sessió del Grup de Treball de la Comissió de Talent del 2023. Dona visibilitat a la teva empresa dins de la xarxa de la 22@Network BCN i forma part del pla d'actuació estratègic 2023 sobre Talent.

Al final de la Comissió els assistents tindran l'oportunitat de quedar-se al dinar-networking a Valkiria Hub (preu:15€).


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2023-01-3112:00 2023-01-3113:30 Europe/Madrid 22@REUNIÓ DE COMISSIÓ DE TALENT Valkiria Hub Space (Carrer Pujades, 126)

Lloc

Valkiria Hub Space (Carrer Pujades, 126)

Assistents

30 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies