Subscriu-te a la newsletter


24 abril 2024

22@REUNIÓ COMISSIÓ DONES EN VALOR | EMPODERAMENT FINANCER

22@REUNIÓ COMISSIÓ DONES EN VALOR | EMPODERAMENT FINANCER

El pròxim 24 d'abril a les 9 h la Comissió de Dones en valor, presidida per Susana Prado, es reunirà al Coworking WOJO (Carrer De Sancho De Ávila, 65) per seguir amb els objectius i accions marcades la passada reunió.

És per aquest motiu que comptarem amb la ponència durant la comissió de Carmen Pérez-Pozo, CEO del Grupo Pérez-Pozo. La seva ponència anirà enfocada a l'empoderament financer. Com ella exposa "Els diners són un mitjà per aconseguir la seguretat, llibertat i a vegades felicitat, el diners no és un fi en si mateix". En els seus trenta-set anys d'experiència professional i els seus coneixaments com advocasda li han permès crear un mètode de gestió patrimonial pel qual la "riquesa sigui per sempre". Explicarà el mètode circular de gestió patrimonial, les diferents formes de guanyar diners i mantenir-los en el temps, a més de les noves tendències pel que fa a sostenibilitat econòmica.

La raó principal de ser d'aquesta comissió és vetllar per la igualtat de gènere i d'oportunitats en tots els àmbits socioeconòmics i donar visibilitat i apoderament a les dones del districte, a més de treballar la transversalitat amb la resta de comissions per tenir sempre present la visió i posició de les dones.

Soci/sòcia, no et perdis l'oportunitat de formar part de la comissió de Dones en Valor, vine a conèixer les seves activitats a la segona reunió de l'any.

Les Comissions de treball són grups d'empreses sòcies del 22@Network Barcelona que es reuneixen per crear sinergies i projectes amb impacte positiu al districte. Si estàs interessat amb la Comissió de Dones en Valor posa't en contacte amb projectes@22network.net i suma't als projectes i a les accions amb impacte al districte 22@!

Informació

Data


dc., 24 abril 2024 09:00 - 10:30


Lloc:


Wojo (Carrer De Sancho De Ávila, 65)


Afegir al calendari 2024-04-2409:00 2024-04-2410:30 Europe/Madrid 22@REUNIÓ COMISSIÓ DONES EN VALOR | EMPODERAMENT FINANCER Wojo (Carrer De Sancho De Ávila, 65)
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies