22@REUNIÓ COMISSIÓ CREATIVITAT, DISSENY I CULTURA

Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37 - 38, Barcelona (Sala de Juntes)

Aquest esdeveniment ha vençut

El pròxim 7 de juny a les 13:00h la Comissió de Creativitat, Disseny i Cultura es reunirà per segon cop al Disseny Hub Barcelona (Pl de les Glòries Catalanes,37-38) per seguir amb els projectes iniciats la passada sessió. 

Dels objectius principals que es va marcar la Comissió a l'anterior reunió va ser plasmar l'impacte de la cultura al districte. Un altre punt marcat és donar a conèixer tota l'activitat cultural i creativa del 22@ pels treballadors de les empreses i, finalment, el tercer objectiu establert en aquesta reunió d'inici, va ser potenciar la marca 22@ entre les entitats culturals, creatives i de disseny

Per tal de donar continuïtat aquests objectius necessitem més empreses involucrades a la Comissió!

Les Comissions de treball són grups d'empreses sòcies del 22@Network BCN que es reuneixen per crear sinergies i projectes amb impacte positiu al districte. Si estàs interessat amb la Comissió de Creativitat, Disseny i Cultura posa't en contacte amb projectes@22network.net i suma't als projectes!


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2023-06-0713:00 2023-06-0714:30 Europe/Madrid 22@REUNIÓ COMISSIÓ CREATIVITAT, DISSENY I CULTURA Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37 - 38, Barcelona (Sala de Juntes)

Lloc

Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37 - 38, Barcelona (Sala de Juntes)

Assistents

8 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies