22@NETWORK BCN PARTICIPA AL BIZ BARCELONA 2020

Recinte Montjuïc

Aquest esdeveniment ha vençut

L'Associació 22@Network BCN, a través de la seva Comissió de Talent, participarà el pròxim dia 21 de setembre a les 12h al Biz 2020, co-organitzat per Fira de Barcelona i Barcelona Activa, REACTIVEM ELS NEGOCIS.

Isabel Sabadí, directora del 22@ NETWORK BCN, juntament amb Ignasi Clos, parlaran sobre les comunitats d'Intel·ligència Col·lectiva per la innovació empresarial. La directora del 22@NETWORK moderarà posteriorment un panell d'empreses sobre la mateixa temàtica.

De la mà de la Barcelona Digital Talent es presentaran els resultats de l'Estudi catàleg de perfils digitals DDOT Digital Occupational Titles, un estudi que es va realitzar el 2019 i en el que hi van participar 250 empreses.

És una gran oportunitat per donar visibilitat a projectes que contribueixen a que Barcelona esdevingui el Hub de Talent Digital Europeu. 22@NETWORK, juntament amb altres entitats está participant molt activamente perquè sigui una realitat.

No t'ho perdis i reactiva el teu negoci!

Vols saber més sobre el Biz Barcelona? Fes click aquí!  


L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2020-09-2112:00 2020-09-2113:45 Europe/Madrid 22@NETWORK BCN PARTICIPA AL BIZ BARCELONA 2020 Recinte Montjuïc

Lloc

Recinte Montjuïc

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?