Subscriu-te a la newsletter


09 juny 2023

22@COMISSIÓ INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0. | QUINA ÉS LA SITUACIÓ DE LA INNOVACIÓ A NIVELL DE REGIONS EUROPEES?

22@COMISSIÓ INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0. | QUINA ÉS LA SITUACIÓ DE LA INNOVACIÓ A NIVELL DE REGIONS EUROPEES?

Prepara't per a un debat fascinant on cada un dels ponents expressarà la seva idea des de diferents perspectives de l'àrea metropolitana de Barcelona! Et convidem a assistir a la quarta sessió de la Comissió d'Innovació i Indústria 4.0 del 22@Network BCN el divendres 9 de juny, a les 09:00, al NEXT FLOOR Barcelona Coworking (Pl. d'Ernest Lluch i Martin, Torre Diagonal One, Planta 1, 08019 Barcelona).

Alguna vegada t'has preguntat què fa que algunes regions europees brillin en termes d'innovació? Et fascina descobrir com superen els desafiaments en el seu camí cap a l'excel·lència? 

En aquesta ocasió, ens complau comptar amb la participació de dos destacats ponents, el coneixement dels quals i perspectives enriquiran la nostra jornada de manera significativa: Neus Olea, especialista en innovació i mobilitat sostenible, i actualment directora a AEMES Smart i responsable del departament Tècnic i Relacions Externes a AEBALL/UPMBALL, juntament amb Javier Molina Romero, especialista en lideratge en la innovació, i actualment expert de Know Urban Net,  seran els nostres guies en un viatge fascinant pel tema "Quina és la situació de la innovació a nivell de regions europees?".

Descobreix el poder de la innovació a les regions europees! Uneix-te a la nostra sessió centrada en la innovació en els ecosistemes, la intel·ligència artificial, i l'ús el Chat GPT. Explorarem com aquestes eines impulsen l'excel·lència, superant reptes pel camí cap a l'èxit. Submergeix-te en l'emocionant món de la intel·ligència artificial, explorant les seves innovadores aplicacions que transformen la manera com enfrontem els reptes en aquestes regions. No t'ho perdis. Inscriu-t'hi ara!

Aprofitem per recordar-vos que al Drive i al Teams del 22@Innovació i Indústria 4.0 trobareu tots els documents que anem utilitzant a les sessions de l'any 2022, i els que estem analitzant aquest 2023, perquè puguis continuar aprofundint en el tema després de la sessió.

Informació

Data


dv., 09 juny 2023 09:00 - 10:30


Lloc:


NEXT FLOOR Barcelona Coworking (Pl. Ernest Lluch i Martin, 1)


Afegir al calendari 2023-06-0909:00 2023-06-0910:30 Europe/Madrid 22@COMISSIÓ INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0. | QUINA ÉS LA SITUACIÓ DE LA INNOVACIÓ A NIVELL DE REGIONS EUROPEES? NEXT FLOOR Barcelona Coworking (Pl. Ernest Lluch i Martin, 1)
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies