Subscriu-te a la newsletter


21 novembre 2023

22@COMISSIÓ DE TALENT: PRESENTACIÓ ESTUDI: EFECTO Z

22@COMISSIÓ DE TALENT: PRESENTACIÓ ESTUDI: EFECTO Z

El pròxim 21 de novembre a les 12h la Comissió de Talent es tornarà a reunió de forma online via Teams. La Comissió de Talent canvia una mica el format i a partir d'aquesta sessió totes les sessions tindran dues parts, la primera, comptarem amb experts en metodologia i gestió del talent que explicaran i debatran sobre nous lideratges, estratègies i noves metodologies de fidelització i captació de talent.  L'altra part de la reunió se centrarà en l'avenç dels dos projectes clau de la comissió: el Mapa de talent i els intineraris formatius. 

En aquesta ocasió, l'experta serà Mar Velasco, Gerent de comunicació corporativa i talent engagement de LLYC, que presentarà l'estudi "EFECTO Z". durant la primera part de la reunió. 

Les Comissions de treball són grups d'empreses sòcies del 22@Network Barcelona que es reuneixen per crear sinergies i projectes amb impacte positiu al districte. Si estàs interessat amb la Comissió de Talent posa't en contacte amb projectes@22network.net i suma't als projectes i a les accions amb impacte pel districte 22@!


*L'enllaç de la reunió online l'obtindreu una vegada confirmeu mitjançant el registre web!

Informació

Data


dt., 21 novembre 2023 12:00 - 13:00


Lloc:


Online


Afegir al calendari 2023-11-2112:00 2023-11-2113:00 Europe/Madrid 22@COMISSIÓ DE TALENT: PRESENTACIÓ ESTUDI: EFECTO Z Online
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies