22@BREAKFAST | CREATIVITAT ARTÍSTICA APLICADA A LA COMUNICACIÓ DIGITAL

Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38)

El pròxim 22@Breakfast tindrà lloc el dimarts 28 de juny a les 9.00 h en Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38). La sessió se centrarà en la creativitat artística aplicada a la comunicació digital i s’exposaran les solucions innovadores i transformadores que presenten les noves formes d’expressió artística i cultural, així com les eines perquè els projectes creatius aconsegueixin trobar també el seu lloc en l’entorn digital.

Lúa Coderch, Artista i Cap d’Estudis del Grau en Belles Arts de BAU, Centre Universitari d'Arts i Disseny, explicarà com l'observació atenta de les pràctiques artístiques contemporànies ens descobreix una gran diversitat de perfils artístics, basada en la seva capacitat d'iniciar processos i projectes, d'innovar i d'actuar com a intermediaris. Veurem com els artistes despleguen quotidianament en la seva pràctica competències i habilitats d'alt valor, i com tot sovint ho fan aproximant-se a altres àmbits i disciplines més enllà del món de l'art i la cultura.

Cada camp de coneixement es pot trobar, sovint, en la necessitat de recórrer a altres àrees en moments puntuals. Un bon exemple el tenim en la distància entre la cultura o l'art i les tècniques de màrqueting online. Les primeres necessiten les segones per donar-se a conèixer més enllà del públic més estretament relacionat amb l'art o la cultura. A través de diferents experiències, Víctor Puig, Director General de l'agència de comunicació i màrqueting digital Zinkdo, explicarà 10 punts clau a tenir al cap si volem difondre cultura o art a un públic més gran.

En finalitzar, els assistents rebran una invitació per visitar l’exposició ‘El millor disseny de l'any’, que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis de les diferents disciplines del disseny, l’arquitectura i les arts que organitzen les associacions del FAD.

Ordre del dia

 9.00 h - Arribada

 9.15 h – Benvinguda

  • Enric Urreta, President de 22@NETWORK BCN 
  • Valérie Bergeron, Directora Adjunta del FAD
  • Mireia Escobar, Directora D Hub

9.25 h – Update: El valor de les pràctiques artístiques contemporànies en la intersecció amb altres camps

  • Lúa Coderch, Artista i Cap d’Estudis del Grau en Belles Arts de BAU, Centre Universitari d'Arts i Disseny

 9.40 h – L’innovador del mes: 10 punts a considerar per a la promoció online d'un projecte artístic/cultural

  • Víctor Puig, Director General de Zinkdo 

9.55 h – Novetats del districte i l’associació

  • Isabel Sabadí, Directora de 22@NETWORK BCN

10:10 h – Clausura

  • Enric Urreta, President de 22@NETWORK BCN

En aquesta ocasió, i de manera excepcional, el 22@Breakfast se celebrarà el dimarts a les 9.00 h.Data i hora


Afegir al calendari 2022-06-2809:00 2022-06-2810:30 Europe/Madrid 22@BREAKFAST | CREATIVITAT ARTÍSTICA APLICADA A LA COMUNICACIÓ DIGITAL Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38)

Lloc

Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38)

Assistents

34 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies