Subscriu-te a la newsletter


31 maig 2023

22@ÀGORA | HUBS D'INNOVACIÓ DEL 22@

22@ÀGORA | HUBS D'INNOVACIÓ DEL 22@

L'Àgora del 22@Network BCN és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

El pròxim 22@Àgora se celebrarà el 31 de maig a les 13:30h a l'Hotel Melià Sky (C/Pere IV, 272). Comptarem amb la ponència de Xavier Bardaji, Senior International Promotion Consultant Investment and Foreign Companies Unit d’ACCIÓ, presentarà l'estudi dels hubs d'innovació i ens explicarà com durant l'última dècada, Catalunya ha consolidat la seva posició com un dels ecosistemes emergents europeus més importants.

Els hubs Tecnològics poden definir-se com a centres especialitzats que, mitjançant el desenvolupament i la innovació tecnològica, donen resposta a serveis, solucions i funcions empresarials. L’atracció d’aquests centres en un territori es considera estratègica atès el seu impacte positiu en àmbits com la captació de talent local i internacional altament especialitzat, la dinamització de l’economia i dels prestadors de serveis locals o altres efectes intangibles com la importació de coneixement associat a la innovació i la digitalització.

És interessant saber que Catalunya acull 96 centres de desenvolupament de tecnologia globals i que gairebé 8 de cada 10 empreses s’han establert físicament a Barcelona Ciutat, i d’aquestes, el 46% es troben al districte tecnològic 22@.

Ordre del dia

13:30h Recepció - Networking - Copa de cava

14:00h Benvinguda

  • Enric Urreta, President del 22@NETWORK BCN

14:05h Ponència

  •  Xavier Bardaji, Senior International Promotion Consultant Investment and Foreign Companies Unit d’ACCIÓ

14:25h Finger Lunch i Networking

15:00h Debat i preguntes

  • Modera: Sergi Vicente, Director de Betevé

15:30h Fi de l'acte 


Menú: 

Freds

- Quinoa amb Edamame, Wakame i Mango

- Caprese amb perles de mozzarella i tomàquet rostit

- Torrada d'Albergínia escalivada

- Xarrup de gaspatxo

Calents

- Mini Hamburguesas Plant Based amb ceba caramelitzada

- Sándvitx de Motzarella i Trufa

- Gyozas amb salsa de soja i mel

- Brotxeta de verdures

- Brotxeta de pollastre uakitori

Postres

- Vaset de fruita de temporada

- Sobret de Mojito


Preus: 

  • Preu socis: 35€ + IVA
  • Preu col·laborador: 38€ + IVA
  • Preu no socis: 40€ + IVA

*Per tal de tenir el preu de soci/col·laborador has d'anar al PERFIL i registrar-te o iniciar sessió amb les teves credencials a la pàgina web abans d'inscriure't al esdeveniment.

Informació

Data


dc., 31 maig 2023 13:30 - 16:00


Lloc:


Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)


Afegir al calendari 2023-05-3113:30 2023-05-3116:00 Europe/Madrid 22@ÀGORA | HUBS D'INNOVACIÓ DEL 22@ Hotel Melià Sky (Carrer de Pere IV 272, 08005, Barcelona)
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies