22@ BREAKFAST


El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. 

És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@BREAKFAST


ACTES ANTERIORS 22@BREAKFAST

 • BLOCKCHAIN I FORMACIÓ TECNOLÒGICA, UN TÀNDEM DEL DISTRICTE

  Cibernarium, MediaTIC

  La tecnologia i la innovació són dos dels pilars principals del 22@. En el proper 22@Breakfast, que tindrà lloc el dijous 31 d'octubre al Cibernàrium de l'edifici MediaTIC, ens hi aproparem presentant les aplicacions pràctiques del Blockchain i les oportunitats de formació tecnològica. 

 • LIFESTYLE 22@

  Adevinta

  Torna 22@Breakfast! El proper dijous 26 de setembre estrenem temporada coneixent de més aprop l'estil de vida del 22@. Adevinta, empresa tecnològica especialista en marketplaces digitals, ens ensenyarà les seves noves instal·lacions i la seva imatge lligada al canvi cultural del districte. A més, descobrirem totes les facetes d'I'IM IN 22@, el portal de descomptes de l'associació. 

 • APROPANT L'EMPRESA SALUDABLE

  Spaces Port Olímpic

  En el proper 22@Breakfast, el dijous 11 de juliol a Spaces Port Olímpic, coneixerem una empresa saludable del 22@, Suara Cooperativa, que a partir del seu laboratori d'innovació social, el SuaraLab, impulsa iniciatives centrades en els hàbits saludables com el Deixa't Cuidar.

ACTUALITAT 22@BREAKFAST