22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE ÀGORA

MOBILITAT 4.0: ESTACIONS DEL FUTUR

A Hotel Melià Sky

 el 21 novembre 2019

Com serà l'estació del futur? Des del gran repte que suposa repensar l'estació com el lloc a on han de passar les coses, tindrem l'oportunitat de conèixer com serà l'estació del futur. 

Una transformació que passa per ser digital i va més enllà de les infraestructures: serveis, dades i tecnologia, marquen la tendència en el futur.

Els socis disposen de dues invitacions gratuïtes.

ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • DESAFIAMENTS DEL FUTUR DE LA MOBILITAT I L'IOT

  Hotel Melià Sky

  Quins reptes haurà de fer front la mobilitat del futur? En el proper Àgora tindrem amb nosaltres a Javier González Pareja, el president del Grup Bosch Espanya, la companyia líder mundial de tecnologia i serveis que el 2018 ha aconseguit unes vendes de més de 2.500 milions d'euros.  

  T'ho perdràs?

 • INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL. COM CANVIARÀ EL MÓN I LA TEVA VIDA

  Torre Telefónica Diagonal 00 (Plaça d'Ernest Lluch i Martin, 5)

  Segons Pablo Rodríguez, "gairebé tots els problemes importants de l'ésser humà es poden abordar utilitzant les dades i la intel·ligència artificial". Descobreix tot el que té per explicar el director de tecnologia digital a Telefónica sobre Intel·ligència Artificial al proper Àgora, que tindrà lloc el 23 de maig a Telefónica.

 • TAULA RODONA - ELECCIONS A LA CAMBRA DE COMERÇ

  Hotel Meliá Sky

  Del 2 al 8 de maig, se celebren eleccions a la Cambra de Comerç. Serà un procés electoral decisiu i disputat. Per això, celebrem una taula rodona el proper dijous 11 d'abril a l'Hotel Meliá Sky  amb les principals candidatures a presidir la Cambra. 

ACTUALITAT ÀGORA