22@ NETWORK ÀGORA


Àgora 22@Network bcn és una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. 

Els temes tractats fan referència a l'actualitat en el sector tecnològic: smart city, big data, drones, impressió 3D, tendències post Mobile World Congress, indústria 4.0, Cloud, Transformació Digital, logística del futur, robòtica, mobilitat, Machine Learning o IoT, entre d'altres.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE ÀGORA

DESAFIAMENTS DEL FUTUR DE LA MOBILITAT I L'IOT

A Hotel Melià Sky

 el 17 octubre 2019

En el proper Àgora, que tindrà lloc dijous 17 d'octubre a l'Hotel Melià Sky, coneixerem els reptes que hauran de fer front la mobilitat i l'automoció en un futur proper, amb Javier González Pareja, president del Grup Bosch per Espanya i Portugal. 

ACTES ANTERIORS ÀGORA

 • INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL. COM CANVIARÀ EL MÓN I LA TEVA VIDA

  Torre Telefónica Diagonal 00 (Plaça d'Ernest Lluch i Martin, 5)

  Segons Pablo Rodríguez, "gairebé tots els problemes importants de l'ésser humà es poden abordar utilitzant les dades i la intel·ligència artificial". Descobreix tot el que té per explicar el director de tecnologia digital a Telefónica sobre Intel·ligència Artificial al proper Àgora, que tindrà lloc el 23 de maig a Telefónica.

 • TAULA RODONA - ELECCIONS A LA CAMBRA DE COMERÇ

  Hotel Meliá Sky

  Del 2 al 8 de maig, se celebren eleccions a la Cambra de Comerç. Serà un procés electoral decisiu i disputat. Per això, celebrem una taula rodona el proper dijous 11 d'abril a l'Hotel Meliá Sky  amb les principals candidatures a presidir la Cambra. 

 • INTERNATIONAL BEST PRACTICES IN URBAN INNOVATION DISTRICTS

  East District Agora, Smart City Expo

  Urban Innovation Districts are sprawling over the world and 22@ Barcelona is reckon as the first one. We wanted to share our experience with some of the most vibrants UDI in Europe, to compare, find best practices and stablishing a framework for future collaboration.

ACTUALITAT ÀGORA