Agenda 22@NETWORK

El pròxim 11 de març a les 12h, la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 del 22@NETWORK BCN, ha organitzat aquest webinar per donar una visió general del instrument de recuperació europea NextGenerationEU i els aspectes tècnic i legals dels projectes transformadors i d’alt impacte.

El proper dimecres 16 de març a les 12h, tindrà lloc un nou 22@WEBINAR organitzat per 22@NETWORK BCN, de la mà de Zinkdo Digital, agència de comunicació i màrqueting digital. Durant aquest webinar, Víctor Puig Director de l’agència Zinkdo Digital i consultor especialitzat en Comunicació a Internet i Reputació Online, ens explicarà les claus per realitzar un diagnòstic de la presència online d'una marca.

El próximo 16 de marzo, presentamos el programa "Building Innovation Districts Program", junto con Miquel Barceló, dirigido a ciudades con iniciativas y proyectos de Distritos Innovadores.

Agenda Socis

En aquest webinar es mostraran exemples dels projectes d'I+D dins de la línia de recerca denominada “Green *Aircraft”. També es comentaran diversos reptes tecnològics als quals ens enfrontem.

El disseny sísmic basat en acompliment es considera el mètode més realista per comprendre el comportament sísmic de les estructures.

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies