AGENDA


#TendUp Barcelona

A Valkiria Innovation

 el 25 setembre 2019

Si tens una startup, participa mostrant la teva tendència/tecnologia disruptiva a #TendUp Barcelona a Valkiria Barcelona.

Taula rodona sobre RSC al districte

A Innoba, Can Jaumandreu

 el 25 setembre 2019

Barcelona Activa organitza una activitat per a difondre les bones pràctiques de responsabilitat social corporativa que es duen a terme al districte de Sant Martí.

LIFESTYLE 22@

A Adevinta

 el 26 setembre 2019

Torna 22@Breakfast! El proper dijous 26 de setembre estrenem temporada coneixent de més aprop l'estil de vida del 22@. Adevinta, empresa tecnològica especialista en marketplaces digitals, ens ensenyarà les seves noves instal·lacions i la seva imatge lligada al canvi cultural del districte. A més, descobrirem totes les facetes d'I'IM IN 22@, el portal de descomptes de l'associació. 

Aquest dijous 26 de setembre, a les 17h, tindrà lloc a Akzonobel (c/Feixa Llarga 14-20, Barcelona) l’open class: “Lean Logistics & Manufacturing Management a Azkonobel” de la UPC School.

Comissió d'Innovació 27/09

A TEAMLABS

 el 27 setembre 2019

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el sisè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el divendres 27  de Setembre a TEAMLABS (Carrer Pallars, 73).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS