AGENDA


Desè aniversari del campus UPF - Poblenou

A Auditori del campus del Poblenou

 el 14 novembre 2019

El proper dia 14 de novembre, a les 12.00 h, a l'auditori del campus del Poblenou, se celebraran els 10 anys del Campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, amb un acte que obrirà i clourà el rector de la Univeristat, Jaume Casals.

Nou Open Talent sobre BIM de la UPC School

A Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona)

 el 14 novembre 2019

Aquest dijous 14 de novembre, a les 19h, tindrà lloc al Tech Talent Center una nova taula rodona sobre BIM. En els projectes d'edificació i infraestructures s'estan adoptant noves formes de treballar que passen per la implementació del BIM.

DONES EN VALOR: HISTÒRIA

A Novotel Barcelona City

 el 20 novembre 2019

Us imagineu que hagués passat si des de la Prehistòria ens haguessin explicat un món on la dona tingués un paper actiu en la vida productiva? Estaríem ara tan lluny de la igualtat de gènere? A partir d’aquestes preguntes, al Dones en Valor de Novembre reflexionarem sobre la veu de les dones en la història. 

Les empreses associades disposen d'una entrada gratuïta.

MOBILITAT 4.0: ESTACIONS DEL FUTUR

A Hotel Melià Sky

 el 21 novembre 2019

Com serà l'estació del futur? Des del gran repte que suposa repensar l'estació com el lloc a on han de passar les coses, tindrem l'oportunitat de conèixer com serà l'estació del futur. 

Una transformació que passa per ser digital i va més enllà de les infraestructures: serveis, dades i tecnologia, marquen la tendència en el futur.

Els socis disposen de dues invitacions gratuïtes.

Comissió Innovació 27/11

A Carrer Pamplona 96-104, Local 2

 el 27 novembre 2019

La propera reunió de la Comissió d'Innovació i el vuitè Seek and Solve Meeting tindrà lloc el dimecres 27 de Novembre a PMMT Arquitectura (Carrer Pamplona 96-104, Local 2).

ACTE DISPONIBLE NOMÉS PER A SOCIS