22@AFTERWORK


22@Afterwork neix el 2018 de la mà de la Comissió d'Emprenedoria amb l'objectiu de crear un espai de trobada entre emprenedors i empresaris

Adreçat a un públic jove i interessat en temes d'emprenedoria i difusió tecnològica, el 22@Afterwork té lloc una vegada al mes, a partir de les 19h, al coworking Bcombinator.

L'acte neix amb l’objectiu d’incentivar el networking entre startups i empreses establertes al districte, exposar els programes que les empreses ofereixen per a emprenedors i startups, i apropar emprenedors nacionals i internacionals.

CALENDARI GENERAL


PROPER ACTE 22@AFTERWORK


ACTES ANTERIORS 22@AFTERWORK

22@AFTERWORK: ZURICH TECHNOLOGY

A Bcombinator

 el 7 novembre 2019

En el proper 22@Afterwork, Glòria Lozano, Enterprise Business Transformation Manager (IoT), explicarà com Zurich Technology dona suport a l'ecosistema emprenedor i a les startups, a més dels beneficis d'unir el món startup i el corporatiu.

22@AFTERWORK: MEDIAPRO

A Bcombinator

 el 24 octubre 2019

En el proper 22@Afterwork, Joana Sellés, de l'Àrea d'Innovació i Digital Business de MEDIAPRO, ens explicarà com el grup es relaciona amb l'ecosistema emprenedor i com fomenta la innovació per dissenyar solucions als reptes empresarials actuals. 

22@AFTERWORK: CISCO

A Bcombinator

 el 17 setembre 2019

Xavier Azemar, Director del Barcelona Co-Innovation Center de Cisco Systems, explicarà com fomenten la innovació cocreant amb altres companyies i startups, per dissenyar solucions innovadores i resoldre els reptes empresarials i socials més desafiants.

ACTUALITAT 22@AFTERWORK - EMPRENEDORIA