La nueva regulación sobre el ‘roaming’ (RLAH), aprobada por la Unión Europea, “podría provocar una transferencia de renta de pobres a ricos, además de permitir estrategias alegales a ciertos operadores para minimizar su impacto”.

La maduresa del model del Cloud Computing en el sector corporatiu està portant a numerosos equips tècnics a desenvolupar una estratègia d'arquitectura IT que combina diferents solucions en el Núvol durant tot el cicle de vida de les aplicacions. Per a facilitar la gestió d'aquests entorns, neix el projecte europeu DECIDE, que compta amb la participació d'Arsys, entre altres empreses tecnològiques europees. 

L'Idem Barcelona proposa per al mes de juliol una àmplia oferta de cursos d'estiu 2017 per a majors de 15 anys que vulguin iniciar-se en diferents disciplines relacionades amb l'Animació 2D/3D i el Disseny Gràfic.

Des de Barcelona Activa estan impulsant diferents nous programes, com ara: 

Programa de recursos per a la creació de projectes socioeconòmics, en previsió de futures convocatòries de subvencions.

Programes d'ocupació amb ajuts a la contractació: Porgrama 30 Plus i Garantia d'èxit.

Vols estudiar Animació 2D/3D i Videojocs o Disseny Gràfic ? Escollir l'escola que s'adapti millor a les teves necessitat pot ser una tasca difícil. És per això que et proposem que coneguis el nostre model educatiu en una Jornada d'immersió.