Subscriu-te a la newsletter


VISITA D'ESTUDIANTS DE CALGARY AL 22@

Secretaria Tècnica,


El passat dimarts 9 de maig, 30 estudiants de l’Universitat de Calgary (Canadà) van visitar el districte 22@, seguint un tour guiat que l’Associació 22@ els hi va preparar.

Els estudiants eren universitaris d’Enginyeria Civil, i havien organitzat un viatge a Barcelona per visitar les oportunitats que presenta el districte, a part dels centres de tecnologia, I+D i innovació.

El tour va consistir en una ruta que seguia els punts focals de la zona, i tenia parada especial en els punts de més interès pel grup. Va començar amb una presentació de l’Associació i el districte i va continuar fins la UPC School-Campus Diagonal-Besòs, passant així pel Museu Blau, el centre comercial Glòries, la torre Telefònica, el Centre Internacional de Convencions de Barcelona i el Parc Diagonal Mar.

Al Campus Diagonal-Besòs, Josep Escolano i Grisha Domakowski, de la fundació b_Tec, van compartir la història del nou campus i els nous projectes que volen dur a terme, seguidament d’una visita pels diferents edificis i àrees. També, Gemma Fargas, professora lectora en el departament de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica, els hi va parlar sobre la carrera que estudia els materials i quines són les propietats d’aquests. Per acabar, lunch time a la cafeteria de la Universitat, que ens va gestionar D'ins.

Acte seguit, el grup va agafar el TRAM per arribar a Districlima de Tànger, on Jordi Serra els va explicar en què consistia el sistema de refrigerament i calor del qual disposen, a base de l’utilització de fonts d’energia residuals, minimitzant així el consum d’energies primàries d’origen fòssil.

Per últim, es va fer uan visita externa a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Poblenou), IL3 (Institut de formació contínua de la UB), Cuatrecasas i la Torre Agbar.

Des de l’Associació 22@Network, ens agradaria agraïr a tots aquells qui han participat en l’organització d’aquest tour per fer possible la difusió de les avantatges que persenta el nostre districte, i als estudiants de la Universitat de Calgary, per mostrar el seu interès i atenció en tot allò que els hi vam donar a conèixer i que tenim al 22@.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies