Subscriu-te a la newsletter


EL PRESENT I FUTUR DEL DISTRICTE 22@ AL DESCOBERT EN EL BREAKFAST DEL 22@NETWORK BCN

Secretaria Comunicació,


Edició nº 119 del 22@Update Breakfast del 22@Network bcn celebrada avui a la nova seu de Cuatrecasas

  • Cushman & Wakefield ha presentat l’informe sobre el mercat d’oficines al districte 22@ “on la demanda d’oficines segueix creixent”
  • David Martínez, responsable de la nova Comissió de Coordinació del 22@, ha destacat l’objectiu de “consolidar el 22@ com a districte de la innovació”

22@Network bcn ha organitzat avui a la nova seu de Cuatrecasas la 119ª edició del 22@Update Breakfast. Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast, que ha tractat sobre “El present i el futur del 22@”.

L'Update ha estat a càrrec de Javier Bernades, Director d’Oficines i Industrial de Cushman & Wakefield, qui ha presentat l’“Informe sobre el mercat d’oficines al 22@: oportunitats i amenaces” i les últimes novetats sobre l’evolució del mercat immobiliari. L’informe destaca que “la demanda al districte segueix activa i que cada vegada és més exigent, especialment en l’entorn de la plaça de les Glòries”. Ha explicat que “el total de l’espai contractat l’any 2016 va ser de 76.000 m² i que una quarta part de la superfície absorbida a Barcelona correspon al districte 22@, on les rendes segueixen a l’alça”.

A continuació, dins l’apartat de l’Innovador del mes, David Martínez, responsable de la nova Comissió de Coordinació del 22@ (Fundació BIT, Barcelona Institute of Technology), ha presentat “Els nous reptes del 22@”. Durant la seva intervenció ha explicat el nou model de governança i de la comissió de 22@ de coordinació, que inclou les àrees d’Ecologia Urbana, Empresa i el Districte de Sant Martí, així com de la comissió ampliada, formada pel teixit social i empresarial i institucions acadèmiques, “on tindrà un paper molt destacat el 22@Network bcn”. També ha presentat els reptes per “consolidar el 22@ com a districte de la innovació i enfortir la marca 22@”. Ha explicat que “cal garantir l’equilibri entre els elements preexistents i els nous per preservar la identitat del 22@”. Finalment ha destacat que cal assegurar l’harmonia entre residència i activitat per facilitar la socialització de l’espai públic, així com un creixement sostenible que creï benestar social.

Durant la inauguració d’aquest 22@Update Breakfast ha tingut lloc la signatura de l’adhesió de Cuatrecasas a l’Associació d’empreses 22@Network bcn, a càrrec de Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, i d’Héctor Bros, Sotsdirector de Cuatrecasas a Barcelona. El despatx d’advocats Cuatrecasas ha traslladat recentment les seves oficines de Barcelona al districte 22@, en un edifici singular de nova construcció de 20.000m², que acull a 650 professionals.

Al finalitzar, Antoni Oliva, Director Executiu de 22@Network bcn, ha presentat l’actualitat de l’Associació i les novetats al districte 22@. Ha donat la benvinguda als nous socis: Cuatrecasas, com Banco Santander, Next Update Business Barcelona, Fundació b_TEC i Tekman Books. Ha destacat l’arribada al districte de l’empresa de coworking, Regus i l’anunci del projecte de la Casa de les Lletres a l’edifici Ciutat Groga. Ha anunciat també la celebració el proper 10 de maig d’un nou dinar col·loqui Àgora 22@Network bcn, que tractarà sobre “La Revolució de la Mobilitat: L’impacte en ciutats i societat urbana”, a càrrec de Yoann Groleau, Director d’Automoció d’Altran.

El 22@Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.


  • Enllaç a l’Informe sobre el mercat d’oficines al 22@: oportunitats i amenaces
  • Enllaç a la presentació: “Els nous reptes del 22@”
  • Enllaç al recull fotogràfic de l'acte


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies