Subscriu-te a la newsletter


Dos curtmetratges d'animació 2D de L'Idem Barcelona, finalistes del concurs Plançó

Secretaria Tècnica,


A Bad Sleeping i The Flight of the Raven són els dos projectes finals d'Animació 2D, realitzats per alumnes d'Animació de L'Idem Barcelona durant l'any 2016, que han estat seleccionats com a finalistes de Plançó, concurs de peces d'animació obert als estudiants d'escoles i universitats catalanes. 

Les 12 peces finalistes es projectaran el divendres 17 de març a les Arts Santa Mònica en el marc del Mecal 2017. El públic assistent decidirà el guanyador, que rebrà com a premi, el viatge, allotjament, manutenció i acreditació per a la pròxima edició de 3D Wire, l'octubre de 2017. Això suposa una gran oportunitat, ja que és el mercat professional més important d'Espanya, pel que compta amb una gran repercussió tant a nivell nacional com europeu. 

Posteriorment a la projecció, es celebrarà una trobada de networking entre estudiants i professionals de l'animació. A més, tots els finalistes figuraran a la web del festival Mecal i els directors tindran una acreditació grauïta per a tot el Mecal 2017.

Per a més informació sobre L'Idem Barcelona, que ja té matrícules obertes, pots visitar el seu stand (708) al Saló de l'Ensenyament o visitar la seva pàgina web.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies