WWi (World Work Innovation) Event “WWi Innotools - Shaping a Dynamic Collaborative Workplace”

A Valkiria Hub Space (c/ Pujades 126, Barcelona)

 el 3 maig 2017

WWi (World Work Innovation) Event “WWi Innotools - Shaping a Dynamic Collaborative Workplace” de la mano de Eric Lynn, creador de cultureQs y Miguel Cañas, Managing Partner de Agendum.

Fòrum d'empreses de l'EEBE

A Campus Diagonal-Besòs

 el 4 maig 2017

L'estudiantat de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) organitza la primera edició del Forum d'empreses de  l'EEBE, amb el suport i recolzament de l'Escola i la col·laboració de la Fundació b_TEC.

El fòrum ofereix un punt de trobada per tal de consolidar la relació entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i recent graduats). Empreses, departaments i institucions representatives dels diferents sectors industrials i tecnològics es reuniran per oferir els estudiants diferents alternatives de col·laboració.


En la societat actual, un volum d'informació molt més gran del que podem assimilar transita diàriament per la xarxa. La infografia i la visualització de dades són eines imprescindibles per transformar aquesta informació en coneixement i experiències.

De tot això ens parlaran destacats especialistes de reconeixement internacional el proper dijous 4 de maig a BAU, en una conferència organitzada pel Màster en Infografia i visualització de dades. 

Open Day 2017

 el 6 maig 2017

El pròxim 6 de maig tindrà lloc una de les trobades més esperades de l'any: una nova edició de l'Open Day! Un event en que l'art i la creativitat seran l'objectiu principal, i on la comunitat creativa de Poblenou obrirà les seves portes de 12 a 22h per a oferir una àmplia varietat de propostes culturals. 

LA REVOLUCIÓ DE LA MOBILITAT

A Hotel Meliá Sky

 el 10 maig 2017

Anunciem l'inici del quart Cicle anual del dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn coincidint amb la celebració  del Saló de l’Automòbil: AUTOMOBILE BARCELONA – CONNECTED HUB. La cita serà el proper dimecres, dia 10 de maig a l’Hotel Meliá Barcelona Sky i estarà centrada en “La  Revolució de la Mobilitat: L'impacte en ciutats i societat urbana”, temàtica que ens desenvoluparà Yoann  Groleau, director de la divisió d'automoció, infraestructures i transport d’Altran Espanya.

Jornada d'estudis de viabilitat tecnològica

A Edifici MediaTIC

 el 26 maig 2017

Eurecat presenta una Jornada d'estudis de viabilitat tecnològica i proves de concepte per a agilitzar els processos de llançament de nous productes.

L'esdeveniment s’adreça a empreses creadores de producte propi, de qualsevol sector, que vulguin conèixer com agilitzar els seus processos d'innovació i d'avaluació de nous conceptes.

La innovació és clau per al desenvolupament de la societat. Per això, des de fa 9 anys organitzem la KIMconference, un dels esdeveniments de transferència tecnològica més destacats a Espanya, que compta cada any amb més de 150 assistents i reuneix empreses amb visió de futur, investigadors i líders de pensament en R+D, transferència tecnològica i gestió de la innovació.